2009. június 16., kedd

Vitamin ellátmány

Találjátok ki, hol készültek ezek a képek!

A munkahelyemen!

Nem, nem zöldséges vagyok, és nem is zöldség nagykerben dolgozom.

Ezt a képet a cégünk földszinti folyosóján készítettem, gyümölcsszállítás napján. Igen, jól értettétek, van ma Magyarországon olyan munkahely, ahol a cég vezetése odafigyel arra, hogy a dolgozók vitamin ellátása az egyre nehezedő gazdasági helyzet ellenére biztosítva legyen. Hetente kétszer van gyümölcsszállítás, ezeken a napokon több láda friss gyümölcs érkezik az épületbe. Alma, körte, földieper, kivi, most van cseresznye, banán. És a legjobb minőség, nem valami maradék, silány cucc.
A gyümölcsökből mindenki kedvére választhat, ehet... nem klassz? Ideális munkahely egy főleg gyümölcsökön és zöldségeken élő erőforrásnak. (tudjátok mostanában így hívják az egységnyi munkavállalót)

Nézzétek meg ezeket a képeket!

Szeretek itt dolgozni... :)

Jó látni, hogy a kávé és cigi mellett (és főleg helyett) egyre többet látok almát a kedves munkatársak kezében.

És nem hallgatom el a cég nevét sem:
Interface Számítástechnikai Kft

7 megjegyzés:

Kata írta...

Ez szuper, komolyan mondom, irigyellek! :o) Egyébként honnét származik a kezdeményezés? Úgy értem fentről jött az ötlet, vagy a munkavállalók nyomására?

Gitta írta...

Nem tudom honnan származik, egyszer csak itt voltak a gyümölcsök, de szerintem fentről. És most meg mindenki örül.
Először félve nyúltunk a gyümölcshöz, és volt, hogy megmaradt, de pl tegnap volt szállítás, és már csak néhány szem meggy maradt. Holnap jön a következő adag.

judyjudy írta...

szerintem már csak azt kellene kezdeményezni, hogy szezonális, magyar gyümölcsök legyenek inkább... úgy sokkal zöldebb munkahely is lenne. júniusban minek banánt enni, hát nem?

jj, teknősleves

Gitta írta...

Judyjudy, nem ez a lényeg, hanem a kezdeményezés. Persze, lehet ezen finomítani, de most is egy láda meggy, egy láda cseresznye, egy láda alma, és néhány banán, kivi volt. Eperszezonban ládaszámra a magyar eper. Követendő példa, kedves cégtulajdonosok, lehet mintát venni.

Renata Kalman írta...

Nagyon jó Gitta!
Már csak egy csírabüfé kellene!

Gitta írta...

Csírabüfé, nem is rossz ötlet! Van itt a konyhában egy csíráztató tál, hozok be magokat! Aztán lehet legelni...

Szabó Gábor írta...

Teljesen le vagyok hidalva :D :D :D

Nem lenne rossz ha az IBM.ben is lenne ilyesmi. :)