Most csak úgy, receptek nélkül megmutatom nektek, hogy mi volt a mai ebédem. Még otthon, indulás előtt lefényképeztem.
Először is a kréker, szebb szóval lapos ropogós, sárgarépás, lenmagos, tökmagos, ropogós, persze nagyon finom.
Aztán az egyik tál saláta, benne paradicsom, paprika, lilahagyma, spárga, avokádó, petrezselyem, citromlé. (olajat most nem tettem rá, mert a fasírt és a kréker hozza a napi szükséges növényi olaj mennyiséget )
A harmadik edénybe került egy fél fej zöld saláta apróra vágva, és három szelet nyers fasírt.
A krékert és a fasírtot a hétvégén készítettem, a zöldeket pedig reggel frissen vágtam össze. Kis tartókba raktam, úgy mentem dolgozni.
A fasírtokat megkóstolták kollégáim, a felét meg is ették.
A zöldséglét is frissen készítettem reggel, de az lemaradt a fotózásról.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése