2009. október 10., szombat

Petike jobban van!

Köszönet mindenkinek, aki eddig gondolt ránk, és szorított, drukkolt nekünk. Rengeteg erőt jelentett nekem, és biztos vagyok benne, hogy Petike gyors javulása ennek a sok energiának is köszönhető, amit TI küldtetek neki.

Petike esett egy nagyot szerda délután, most az intenzív osztályon fekszik, túl van a nehezén. A vizsgálatok azt mutatták, hogy a fejsérülésen kívül nem történt egyéb károsodás szerencsére. Az viszont elég komoly.

Most pihenésre, időre, türelemre, és sok sok szeretetre van szüksége, hogy teljesen rendbe jöjjön. A terasz szélén történő egyensúlyozás nyomát pedig egy szép seb formájában a homlokán egész életében viselni fogja.

A holnapi potluck megint nélkülem lesz... Arra kérlek benneteket, hogy valaki vigyen fényképezőgépet, és fotózzatok! A recepteket pedig küldjétek el nekem, így én is el tudom küldeni mindenkinek. És... érezzétek jól magatokat!

A blogolásról pedig: A bejegyzéseket nem akkor írom általában, amikor megjelennek. Még van egy pár post, ami arra vár, hogy az előre megadott időpontban közzé legyen téve, és az utóbbi néhány is ezt tette. Hogy újak mikor lesznek, azt nem tudom.

Remélem Petikét hamarosan hazaengedik a kórházból, és akkor újra jelentkezem. A családi blogon lesz majd egy bővebb beszámoló a balesetről, de majd csak később, ha lesz rá időm. Most rohanok Petikéhez!

3 megjegyzés:

Lianna írta...

Kedves Gitta!
Rendszeresen olvaslak és most csak azért írok,hogy jobbulást kívánjak Petikének! Sok-sok pozitív energiát küldök nektek és gyógyuljon meg minnél hamarabb!

Sok szeretettel üdvözöl: Lianna
Egy 5 éves és egy 2 hónapos kislány anyukája :)

Gitta írta...

Drága Lianna! Nagyon köszönöm a küldött energiát, megkaptuk!
Petikét most alig lehet az ágyban tartani, már szaladna haza! Nincs még teljesen jól, nem is kelhet fel, szigorúan feküdnie kell... ki tudja meddig.
A seb a homlokán örökre megmarad, az eltört koponyacsont beforr, de szerencsére a koponyán belül nagyobb baj nem történt.
Most már csak idő és türelem...

Anna írta...

Kedves Gitta!

Szívből kívánunk mielőbbi gyógyulást!
Szeretettel gondolunk Rátok: Anna és Feri