![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgv-iIkSxFxHb7WuVgqvJUAoDzLQZAg2BJNaismQFHDf4VuRT5656E1GiMgeDXrxua2KoHGieca6t7kiMA1tajE-0JfQVT6c0ZF-4R0LVhGkD2N18UEeiNmMuLtV0FmfjSkkLL_5T6EMBg/s320/edesburgkap.jpg)
Édesburgonya "tészta":
2 spirálozott (julianne -re vágott) édesburgonya
2 csésze savanyúkáposzta
1/2 csésze (forró vízzel leöntött) mandula, 12 órai áztatás után meghámozzuk
2 evőkanál olivaolaj
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál curry (én kurkumát használtam)
1/2 teáskanál kömény (ha valaki kedveli)
1/4 teáskanál csípős fűszerpaprika
1 cm frissen reszelt gyömbér
1/2 teáskanál só
Tegyük az édesburgonyából készített "tésztát" egy tálba a savanyú káposztával, és keverjük hozzá a többi hozzávalót, melyet robotgépben vagy turmix-ban simára dolgoztunk.
Díszítés: apróra vágott koriander vagy leveles kel (nálam ez elmaradt :))
(Joan receptje alapján)
2 megjegyzés:
Isteni!
Nagyon finom! Tegnap este ez volt a vacsorám, a maradékot pedig most falom be, a munkahelyen. Köszi szépen :).
Megjegyzés küldése