2010. augusztus 30., hétfő

Kétszázezer


Ma reggel néztem a blogomon a számlálót, és én voltam az első a 200 000 után! Vagyis ma, 2010. augusztus 30-án megtörtént a kétszázezredik klikkelés a blogomon.



Gyors fejszámolás, 600 nap telt el 2009. január hetedike óta!

Receptgyűjteménynek indult a blog, abból a célból, hogy egy helyen legyenek a receptjeim, szépen, rendezetten, fotókkal, és bárhonnan, bármikor vissza tudjak keresni, amikor valamilyen régebben készített finomságra vágyom. Ezt a célt elértem, és... még mást is!
Örülök, hogy ennyien jöttök és nézitek a blogom, ami egy darabka belőlem... nem csak receptek, hanem ötletek, gondolatok, érzések!

Véletlen egybeesés ez a szép kerek szám a tegnap-tegnapelőtt zajló Vegetáriánus Fesztivállal, ahol nagyon sok emberrel találkoztam, és sok sok szeretetet kaptam!
Érdekes volt látni az egyes embereken, ahogy a teljes érdektelenség átment először "hű, de finom, mi ez?" kérdéssel a figyelem felkeltésére, majd egy kis beszélgetés után lelkes kíváncsiságba. Voltak, akik visszahozták ismerőseiket, hogy "Gyere ezt nézd meg!"

Az ételkészítő bemutató is jól sikerült, ez első napon Tamás, második napon Ákos volt a segítségemre. Nem számítottam ekkora érdeklődésre, így sajnos volt, akinek nem jutott kóstoló. A mandula tejet 100 darabos pici pohárban osztottuk szét, és egy csomag nem volt elég...

Remélem másoknak is élmény volt ez a két nap, nekem mindenképpen.

Legközelebb szeptember 11-én délután 3 órakor találkozunk a tanfolyamomon!

10 megjegyzés:

Dulmina írta...

Gratulálok, és még további sokszor kétszázezret!

Annipanni írta...

Gratulálok Gitta! :)))

Monka74 írta...

Kedves Gitta!

Vasárnap voltam kint a fesztiválon, célzottan az ételbemutató miatt. Igazából a blogról is először ezen a héten szerdán hallottam, belemerültem, és nagyon szerettem volna valahol megkóstolni ezeket a csodákat..és lám, jött a fesztivál....véletlenek:)amik nincsenek:)
Nagyon élveztem a bemutatót, szuper finom ételeket hoztatok össze rekord rövid idő alatt és sok új infót tudtam meg :) a hosszú léböjtöm levezető napján nagyon jól estek ezek a friss ízek:)
Gratulálok mindenhez :)
Monka

Gitta írta...

Dulmina, köszönöm,
Anna, köszönöm!
Mónika, örülök, hogy tetszett! És véletlenek tényleg nincsenek!

Vámosi Nóra írta...

Drága Gitta!
Szívből gratulálok ehhez a nagy számhoz! :-)
Örömmel olvasom mindig a blogodat, igazából még csak szemezem ezzel a fajta táplálkozási irányzattal, amit képviselsz, de nagyon tetszik. A blogod adta meg a kezdő lökést, hogy érdeklődjek a téma iránt, és próbálom magam a jövőben egy kicsit efelé terelni, olvasni többet a témában.

Gitta írta...

Szia Nóra, köszönöm! Tudod minden az agyban dől el, és ha már foglalkozol a témával, megtetted az első lépést!

Bogi írta...

Gratulálok!

Andi írta...

Gratulálok, és köszönöm, hogy én is lapozgathatom a receptgyűjteményedet és olvashatom az írásaidat!

Floridai írta...

Szívből gratulálok ehhez a szép sikerhez!Vasárnap óta/fesztivál/ az élő nyers ételek vonzásában /evésében/ élek.A szervezetem eddig semmire nem reagált,most -2.5kg,vérnyomáscsökkentő gyógyszart elhagytam /120/79/,kiváló a közérzetem.Kérnélek írd meg a szeptember 11.e-i tanfolyam helyét és a jelentkezés módját.Adjon a jó Isten még sokáig erőt az áldásos tevékenységedhez!

Gitta írta...

Floridai, nagyon kedves vagy, köszönöm!
Szeptember 11-én 3 órakor lesz a tanfolyam a 13. kerület Katona József utca 39 szám alatt. 1. emelet 39. kapucsengő.
Szeretettel várlak Téged is!