Még mindig nagyon drága, de már nem fogom vissza magam.
Nagyon szeretem az epret, magában, csokival, bármivel. Hamarosan jönnek sorban az epres receptek, epres granola, epertorta, ahogy közeledik a május, egyre kevesebb nap telik el úgy, hogy nem eszem epret...
Most a legegyszerűbb... nincs is recept. Csak egy szép fotó. Ha tudsz kakaóvajból csokit csinálni, akkor tedd azt. Ha nem, akkor fogj egy jó minőségű keserű csokit, gőz fölött olvaszd meg, és indulhat a mártogatás!
Gyerekek hihetetlen mennyiséget meg tudnak így enni, figyeljétek csak meg.
Nem felel meg 100%-ban az ételpárosítás szabályainak, de egyszer-egyszer, és főleg az eper kedvéért lehet kivételt tenni!
3 megjegyzés:
Szia Gitta!
IMÁDOM az epret!!! Lehet, hogy durva, de nyersevőként én már március óta megeszek belőle napi 1-2 kilót! Csak úgy, megmosom és falom, ahogy van: az íze, az illata egyszerűen mennyei...
Ma is 1 kg eper volt a vacsim, és fantasztikusan jól esett!
Sok sikert és még sok-sok szuper receptet kívánok ide, erre a csodás blogra, amelyet szinte minden nap látogatok:)))
üdv:
Avatara
Finomnak néz ki :)
Én még maradok a grapefruitnál :P
Viszont az merült fel benne, hogy gőz felett olvasztod fel? A gőz az melegebb mint 42°C, nem? Vagy azt szabad? ;)
Napsütéses napokat!
Pítör from Ferihegy ;)))
Állandóan kevergetni kell, és bár a gőz melegebb, mint 42fok, a kakaóvaj nem lesz az.
Ha ez túl kockázatosnak tűnik, akkor aszalógép, vagy sütő legalacsonyabb fokozat...
Megjegyzés küldése