Karfiolból készített köret |
Nóra lányom is ijedten rám szólt, anya, te rizst eszel?
Hozzávalók:
1 fej karfiol
Az elkészítése nagyon egyszerű: a karfiolt aprítógépbe tesszük, és apróra vágjuk. A friss és szép karfiolt nem szükséges ízesíteni, a természet ezt már megtette. Gazdagon fűszerezett marinált zöldségekkel, salátával ajánlom fogyasztani.
Ha csak úgy magában szeretnéd, akkor keverj hozzá valamilyen magból készült majonézt, vagy egy kevés oliva olajat, citromlét, petrezselymet.
Potluck maraton: Lesz még egy helyszínünk Izsákon, a "Tiszta forrás" bioboltban!
2 megjegyzés:
Tegnap én is ugyanezt vacsoráztam! Finom volt! ( Lehet kiközvetítetted az infót, hogy együnk karfiolból készült rizst? :) ) Én készítettem hozzá tökkrémet, hamarosan fel is rakom a blogra. Legközelebb ha ugyanazt kívánjuk meg, valaki elkészíti és elküldi fénypostán! :D
Jaj, de gusztusosan néz ki, ezt feltétlenül kipróbálom. Pont azon agyaltam, hogy miből "csináljak" rizst, van is egy bejegyzésed, amiben algatekercsbe teszel "fehérrépa-rizst", erre gondoltam, de ez is nagyon jó ötlet! :-)
Megjegyzés küldése