2010. május 19., szerda

Böjti napló IV.

8.,9.,10. nap
Ez az utolsó pár nap inkább csak a böjt levezetése volt, szépen lassan elkezdtem enni. Hétfőn reggel ettem egy almát, és délután is terveztem, de annyira nem voltam éhes, hogy az elmaradt.
Ugyanígy jártam kedden, egy tál magyar földieper csábított el, le is fotóztam. Ma szerdán pedig Ákos hozott nekem ebédet. A főételt csak megkóstoltam, de nem tudtam belőle többet enni, az alma puding viszont isteni volt, azt mind megettem. (reszelt alma beízesítve, karobos rétegek között)



Mit érzek?
Nem csak könnyebbnek, hanem energikusabbnak és fiatalabbnak is érzem magam. A környezetemben sokan kérdezik, és én elmondom. A munkahelyemen a negyedik ember kapott kedvet, hétfőtől ő is elkezdi. Vele már nem fogom együtt csinálni, mert azért jóból is megárt a sok :), és már annyi élő étel ötletem van, amit meg kell valósítani, lefotózni és feltenni ide, hogy nem várhatok már vele tovább!

Csaba beszámolója még hiányzik, majd utólag beillesztem, neki is ma van az utolsó napja, este már egy könnyű vacsorát is betervezett, és az nem a csülkös bableves lesz.

Azt tervezem, hogy minden hónapban tartok egy három napos léböjtöt, és hetente pedig egy egynaposat. Figyelem a holdnaptárat is, és igyekszem a Hold fogyásával együtt kezdeni! (ez most annyira nem sikerült)

1 megjegyzés:

Norka írta...

Gratulálok! Nem is nagyon tudok mit írni, mert tudom, milyen fantasztikus állapotban érzed most magad? Egyszerűen csak örülök, hogy átmentél az idei beavatásodon, mert szerintem a böjt egy beavatás. Annyival közelebb lerülünk önmagunkhoz. Remélem el tudok menni a potluckra, és akkor majd személyesen is beszámolsz róla!