2010. május 25., kedd

Meghívó a májusi potluck-ra


Nevezzük már másképp! Legyen batyus bál, vagy csak simán nyersétel találkozó!
Kérlek írjátok meg a véleményeteket, adjatok tanácsot, mi legyen a neve!

Szóval most vasárnap, délután 3 órakor ismét találkozhatunk, mindenki elmondja, hogy mit hozott, szépen megtálalunk, gusztusosan elrendezünk mindent az asztalon, mindent sorban lefényképezek, azután pedig mindent megeszünk!

Cím: Budapest, XIII. Katona József utca 39. 1. emelet, 10. kapucsengő

Belépő: 1000 Ft/felnőtt fő

A Világközepéről más előadó is eljön bemutatkozni, megmutatni, hogy milyen egyéb programok is várnak benneteket, bennünket ott. Szerintem érdekes lesz, gyertek el mindenképpen, minél többen.


A szabályokat már ismeritek, ha nem, akkor olvassátok el itt: http://www.nyersetel.hu/index.php?me=21

Ha még új érdeklődő vagy, nem nyersevő, az nem baj, ideje, hogy megismerkedj velünk. Nagy inspirációt nyújt egy ilyen találkozó. Beszélhetsz olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, mint TE, és végre nem érzed magad egyedül. Itt mindig sokat tanulunk egymástól! Ha nem tudod, hogy mit hozz, kérlek hívj fel, és megbeszéljük!

Várok mindenkit nagy szeretettel!

3 megjegyzés:

siccike írta...

(Havi) 'nyersétel találka'?:-)

Corinna Nitschmann írta...

Vééégre! Bárcsak kapna egy magyar nevet :-).

Szerintem a "nyersétel találkozó" tökéletesen megfelel, mert az is érti valamennyire, aki nem tudja mi ez és hátha kíváncsi s lesz. A "találka" szerintem inkább egy rövid kis "összefutás", annál viszont hosszabb és mélyebb jelentőségű a dolog.

klarkat írta...

Én nyersétel(vagy nyersételes) találkozónak szoktam hívni általában, erre szavazok. Tényleg nem csak egy kis "összefutás", hanem "igazi találkozó", nemcsak az ételről, hanem az emberekről is szól, ezért nagyon jó!:-)