2010. január 18., hétfő

Százezer letöltés - egy év alatt

Egy évvel ezelőtt, 2009 január 7-én tettem fel egy számlálót a blogra, a jobb oldalra.

100 000

Ez alatt az egy év alatt 100.000-szer néztek rá a blogon valamelyik oldalamra! Ezek között biztos volt olyan, aki csak véletlen tévedt ide, és amikor meglátta, hogy itt minden nyers, fejvesztve menekült :), de voltak olyanok is szép számmal, akik rátaláltak, és végigkattintották szinte a teljes blogot. Sok visszajáró olvasóm van, és tudom, hogy vannak, akik a blog hatására kezdtek el nyers ételeket enni. Vannak ismerőseim, akik csak szeretik olvasgatni, és a képeket nézegetni, de még erőt gyűjtenek ahhoz, hogy kipróbálják valamelyik receptet. Pedig higgyétek el, nem csak szépek, de finomak is!


8 megjegyzés:

Kata írta...

Gitta, szeretettel gratulálok! Igaz én az utolsó csoporthoz tartozom, de őszinte érdeklődéssel és csodálattal figyelem, amit csináltok:) Egy-két dolgot az egyszerűek közül kipróbáltam, finomak is voltak.

Eszter írta...

Szia, gratulálok, én is sokszor idekattintok, bár még csak erőt gyűjtök.......

Gitta írta...

Köszönöm Kata, köszönöm Eszter! Örülök, hogy jöttök, örülök, hogy olvastok. Remélem egyszer ezek a gondolatok is beérnek, és majd teljesen hétköznapi dolognak fog számítani, hogy lehet ételt készíteni tűzhely nélkül is.

Annipanni írta...

Gratulálok!! Ez igazán szép, nagy szám! És hát nem is csodálkozom rajta, mert fantasztikus a blogod, finomak az elkészíthető ételek! Nemsokára majd írhatsz egy könyvet is akár :)

Gabriella írta...

Gratulálok kedves barátném! csak így tovább!

Norka írta...

Én is szeretnék gratulálni!
Nem olyan rég találtam az oldaladra, és már ki is próbáltam jó pár finomságot. Köszönöm az ötleteket, és az energiát, ami nekem is segít az előre haladásban!

Unknown írta...

Gitta! Tudod, mi is a "véletlenek" vagyunk a 100000-között, kik a blogodra találtak. Kevés a köszönet, kevés a gratulálás..., hogy irányt és sok segítséget mutattál arra, hogy 70-hez közel is lehet egészségesebbnek lenni, és ugyanakkor finomakat enni. Szeretettel: Orbi

Gitta írta...

Köszönöm, köszönöm...
Nagyon kedvesek vagytok. :)