Szeretném megismertetni az olvasókkal az élő ételek csodálatos világát. Változatos, szemet gyönyörködtető, és ínycsiklandozóan finom ételek csak növényekből, sütés, főzés nélkül!
2009. december 10., csütörtök
Töltött paprika II.
Ákossal megint "főzőcskéztünk"... egy jó nagy adag cukkínis-kesudiós-gyümölcsös édességet (ez volna a gyümölcsrizs nyers változata), ezt nem írom le, mert már többször is szerepelt itt, és itt is.
Azután töltött paprikát készítettünk fehérrépa rizzsel, csicsóka salátával és kétféle szósszal.
Először volt egy adag aprított zöldség tegnapról:
Azután már sokadszor készítettem hajdina pástétomot, most jó fokhagymás, és jó csípős lett. Majd a zöldségeket összekevertük a hajdina pástétommal, és szépen beletöltöttük a paprikákba:
Nekem már finomabb úgy a hajdinából készült pástétom, hogy valamilyen zöldségkeverékkel fellazítom, és nem annyira tömény.
Fehérrépából készült körettel, szósszal, és valamilyen salátával teljes, komplett főétel. A szószok majd jönnek még...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése