2011. január 25., kedd

Kifőztük Karácsony 2011-ben is!

Bár még alig múlt el a 2010-es karácsony, nálunk még javában áll a karácsonyfa, örömmel értesítelek benneteket, hogy:

 

Idén is lesz Kifőztük Karácsony! 


A 2010-es akcióban 115 blogger közreműködésével közel 1,5 millió forintot gyűjtöttünk a Magyarországon élő éhező gyermekeknek és családjaiknak a Kifőztük Karácsony kiadvánnyal. 


Úgy gondoltuk, hogy idén is elkészítünk egy adománygyűjtési számot. Ehhez várjuk azon bloggerek jelentkezését, akik részt szeretnének venni az adománygyűjtésben.


Csatlakoztunk a Segítsütit és a Sok kicsit megszervező és lebonyolító

Az alapítvány elkülönített alszámlájára fog befolyni az adományozóktól a pénz, és minden forintból a meghatározott célra fognak menni a megvásárolt tárgyak, felszerelések. A Kifőztük oldalára felkerülnek majd sorban a számlák, és a beszámolók a teljesítésről.

A támogatandó szervezetet keressük, amint megvan az együttműködés, tájékoztatunk mindenkit, hogy kinek a javára fog az idei Kifőztük Karácsonyra beérkező adomány menni.

Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni az akcióhoz és receptet, anyagot szeretnének küldeni a következő Kifőztük Karácsony adománygyűjtési különszámába! 


    Jelentkezési határidő:  2011. február 8. A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre küldjétek:   Kérjük, hogy az e-mailben add meg a blogod nevét, elérhetőségét is! Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések: