2010. szeptember 24., péntek

Gitta konyhája - élő étel házhozszállítás

Márciusban indult, és mára már egyre több helyre tudjuk eljuttatni a "Világ legegészségesebb ételei"-t, ahogy Ákos, csak úgy szerényen szokta mondani.
Tesztelem majdnem minden nap ezeket az ételeket, és elmondhatom, hogy Tamás és Ákos nagyot alkotnak, nem csak egészséges, de nagyon ízletes és tartalmas ételeket. Ők ketten dolgoznak azon, hogy mindig az éppen frissen kapható alapanyagokból változatos kínálatot tudjanak neked biztosítani. Állíthatom, hogy gyakorlat teszi a mestert, és a fiúk ezen a téren ma Magyarországon egyedülálló ízvilágot hoznak össze minden nap!
Kétféle főétel, kétféle saláta, kétféle édesség közül tudsz választani. Ezen kívül minden nap szállítunk friss zöld turmixot.
Kora reggel vásárolunk, délelőtt frissen készítjük az ételt és azonnal szállítjuk. Így nem másnapos, lehűtött, hanem friss, élő ételt ehetsz.
Bármelyik napra rendelhetsz!  


Nem csak ebédet, vacsorát tudsz tőlünk rendelni, hanem aszalványokat, krékereket, akár édes gyümölcslapokat, fasírtokat is.

Az aktuális étlapot és az árakat megtalálod - ITT - !
Az oldalon található linken pedig tudsz rendelni.

Próbáld ki, nem bánod meg!

3 megjegyzés:

Kata írta...

Átkattintottam, megnéztem a választékot ... hát, hallod?! Gratulálok hozzá, nem semmi menüket hoztok össze! Tuti ki fogom próbálni ( mondjuk fizu után ;) egyszer!! Puszi!

Gitta írta...

Kata, úgyis készülök menni hozzád, viszek majd egy adagot!
puszi!

Kata írta...

Hú, de jó dolgom lesz :D Hívjál, hogy egyeztessünk!! :)