2009. január 21., szerda

Potluck lesz szombaton!

Most szombaton ismét potluck!
Kedvcsinálónak itt egy kép egy előző potluckról:

A meghívó:

Kedves Barátom!

Ezennel szeretettel meghívlak 2009 január 24-én délután 4 órakor tartandó, Urbán Vali által indított és szervezett nyers-vegán összejövetelünkre, más néven potluck-ra, melyet itt tartunk:

Budapest, Balassi Bálint utca 2/b. 6. emelet 4. kapucsengő Horvai.

Kérlek, olvasd el a potluck szabályait itt

Programmal is készülök, szeretném megismertetni veletek a hajdinát, hogyan kell csíráztatni, és milyen finomságokat lehet belőle készíteni.

A potluck után minden receptet szépen összegyűjtök, és mindenki megkapja elektronikus formában. Ehhez az kell, hogy a recepteket elhozzátok, vagy előre elküldjétek nekem levélben.

Lesznek tányérok, kanalak, villák, poharak, de ha hozol sajátot, vagy műanyagot, azt szívesen vesszük, könnyebb lesz mosogatni. Minden alkalommal maradnak meg finomságok, kérlek hozz magaddal kis edénykét, amiben tudsz haza is vinni kóstolót!

Ha úgy érzed, hogy azért nem tudnál nyersételt készíteni, amit el tudnál hozni, mert nincs turmixgéped, vagy aszalód, akkor se ess kétségbe. Szívesen a segítségedre leszek, szólj, és kitalálunk valamit.

Ha pedig azért hezitálsz, mert te nem vagy nyersevő, csak érdeklődő, vagy kezdő, akkor arra biztatlak, hogy gyere, hiszen ezzel nem leszel egyedül. Hidd el, egy ilyen találkozó nagy lökést ad mindenkinek az egészségesebb élet felé.

Hívhatsz telefonon: 06-30-98-48-931

Ja, és még valami: Ha szeretnél jönni, légy szíves jelezd nekem, hogy nagyjából tudjuk a létszámot!

Nagy szeretettel várlak téged is!

Gitta

http://gittarawfood.blogspot.com/
http://gitta-egeszseg.gportal.hu/


7 megjegyzés:

Bogi írta...

Szia Gitta!

A szemüveg is nyers? ;)
Na egyébként most megnyugtattál, hogy hátha nem csak én leszek egyedül nem-nyers. Tettem föl képet arról, hogy nézek ki, amikor nem vagyok normális. :) Csak hogy felismerj szombaton! Vagy ha mégsem, akkor én leszek az, aki erősen kapaszkodik Gáborba :D

Na tényleg, a humorból is sok lesz mára. Ez van, amikor csak 3 órát tudok aludni, de látod, most sem alszom, hanem várom az én egyetlen oldalbordámat haza. :)

Bogi

Gitta írta...

Láttam a képeket a blogodon, meg foglak ismerni!
puszi, Gitta

Horváth Anita írta...

Szia Gitta!

Email-ben szeretnék megbeszélni veled néhány dolgot a szombati potluck-kal kapcsolatban, lehet hogy megyek egy barátnőmmel.
Tudnál adni egy címet? Nem találtam a blogon.. köszi! An.

Gitta írta...

gitta@wisoft.hu
a címem, várom a leveled! :)

SzErika írta...

Nagyon szép ételek, biztos finom lesz a holnapi is. Majd arról is beszámolsz ugye?

Gitta írta...

Igen, beszámolok róla, teszek fel képeket is.
Már nagyon készülök, szia, Gitta

Unknown írta...

Szia Gitta!

Légyszi küldj nekem egy emailt a send2kate@yahoo.com-ra, és már küldöm is a potluckra készített marinált zöldségek receptjét.

Köszi: Lőrincz Kati