Szeretném megismertetni az olvasókkal az élő ételek csodálatos világát. Változatos, szemet gyönyörködtető, és ínycsiklandozóan finom ételek csak növényekből, sütés, főzés nélkül!
2010. június 5., szombat
Salátával bélelt paprika
Emese és Attila megint csudaszép ételeket hoztak a találkozóra, egy tál töltött paprikát, és egy nagyon szép édességet, de az majd a következő bejegyzés lesz!
Nem tartozik hozzá hagyományos recept, ez a leírás, ami alapján többféle változatban is el lehet készíteni:
A paprika csumáját eltávolítjuk, belsejét salátalevelekkel kibéleljük, majd megtöltjük. A tölteléket a csuma helye felől további salátalevelekkel zárjuk.
Töltelék:
bármi lehet, jelen esetben karfiol alaphoz volt egy kis fokhagyma, saláta és lenmag téve (összeaprítva), zelleres öntettel (zeller+só+víz turmixolva) átitatva...
Így nézett ki felvágva, és nagyon finom volt!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése