2011. augusztus 22., hétfő

Nyersétel Akadémia

Hamarosan nyitunk!

Új Nyersétel Életmód és Oktatási Központot nyitunk hamarosan! Indul

a

Nyersétel Akadémia
Természetesen egészségesen




Itt megtalálsz majd mindent, ami a nyers étkezéshez szükséges: információkat, alapanyagokat, könyveket, de még ebédet és vacsorát is!

Előadásokkal, tanfolyamokkal várunk, hogy megtanuld, hogyan készítheted el a mindennapi ételeidet, hogyan leszel képes az életmód váltásra!

Hangulatos vacsorákkal várunk, ahová elhívhatod barátodat, kedvesedet, és különleges élményben lesz részetek. Megtapasztalhatod, hogyan lehet élő ízekkel elégedettségig jól lakni úgy, hogy nem érzel kellemetlen teltség érzetet. 

Nálunk megvásárolhatod mindazokat az alapanyagokat, eszközöket, amik az élő ételek elkészítéséhez szükségesek. Turmixgépek, aszalógépek, és egyéb eszközök várnak. Bemutatunk mindent, és nálunk meg is vásárolhatod.

Aki nem tud ellátogatni hozzánk, az megtekintheti kínálatunkat a webáruházunkban. Hamarosan! 

Aszalványokat készítünk mindazoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak aszalógépet vásárolni, de a nyers étkezésüket szeretnék kiegészíteni ezekkel a finomságokkal. Ha nincs időd minden héten megtölteni az aszalógépet, akkor kóstold meg a kínálatunkat. Nyers kenyerek, édes és sós alapok, amik segítségével pillanatok alatt főételt tudsz varázsolni az aszatalra. Állandóan bővülő kínálattal várunk mindenkit nagy szeretettel.





Rendszeres összejöveteleket, batyusbálokat tartunk, ahol találkozhatsz hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel. (megtudhatod, hogy nem egyedül vagy "marslakó")

Szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy ha használt berendezésed szeretnéd eladni, vagy ha olcsóbban vennél használt aszalót vagy turmixgépet, akkor a kínálat megtalálja a keresletet, és mindenki jól járjon.

Hamarosan indul a vegyszermentes alapanyagokból, egyéni igények figyelemebe vételével készülő ebéd házhozszállítás Budapest egész területén. Meggyőződésünk, hogy csak tiszta, lehetőleg organikusan termesztett zöldségek és gyümölcsök képesek fenntartani az egészséget, erősíteni az immunrendszert, visszaállítani a test egyensúlyát. Próbáld ki az egészség ízét, légy újra energikus és friss az élő ételektől!

Figyeld a blogot és a Nyersétel Akadémia honlapját!

Hangulatos helyen várunk minden érdeklődőt, aki tanulni, kóstolni, vásárolni szeretne.

Hamarosan nyitunk...


3 megjegyzés:

Panka írta...

Szívből kívánok sok sikert az új kezdeményezéshez. Már nagyon várom a tanfolyamokat:-)
Panka

Horváth Milán írta...

Sok sikert kívánok én is, és nagyon kíváncsian várom a fejleményeket!!! :)

Zsuzsanna írta...

Sok sikert kívánok hozzá én is!