Családias hangulatban telnek ezek a nyerslakomák, most is nagyon kellemes társaság jött össze. Jó volt veletek megosztani az estét!
Az ételeket Tamással készítettem, nagy segítség volt, mert ügyes, profi nyers szakács. Nem csak a tudása van meg hozzá, hanem érzéke is (ezzel születni kell).
A nyers szilva levesre szerintem még sokáig fognak emlékezni a résztvevők. (Ugye Andi? )
Szeretném megköszönni Anikónak, hogy nála lehettünk. Szinte észrevétlenül hozta-vitte a finomságokat, csak azt láttuk, hogy minden a helyén van. Kedvesen mosolyogva mindig ott, ahol kellett.
Gyöngyi segítségét is köszönöm, már szavak nélkül is értjük egymást, megy minden gördülékenyen, a tálalás, a nagyon hasznos háttérmunka.
Akkor most jöjjön a képes beszámoló, néhány jól sikerült fotó (a teljesség igénye nélkül)
|
Mandulasajt 3féle ízesítésben |
|
Szépen megterített asztal |
|
Ez csak egy "hangulatkép", cukkíni virággal... | | |
|
|
Márványos szilva leves (ez vitte a pálmát...) |
|
Aszalt fehér hagyma |
|
Aszalt lila hagyma |
|
Zöldséges töltött batyu |
|
Mentás uborka szósz a batyuhoz |
|
Nyári zöldséges lepény |
|
Nagy tál saláta ehető virággal |
|
Pizza (ezt nem lehet kihagyni) |
|
|
Szedres csokitorta |
A következő időpont: 2011. augusztus 25. csütörtök, délután 17.30
Várlak téged is szeretettel,
jelentkezz: gitta@wisoft.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése