2011. március 21., hétfő

RTL Klub Reggeli március 22.

Most egy kis reklám következik.
Akik már ismernek, azoknak nem lesz nagy szám, hiszen elsősorban azoknak fog szólni a műsor, akik még nem hallottak a nyers étkezésről. Vagy azt gondolják, hogy aki ilyenre adja a fejét, az vagy nagyon beteg, vagy nagyon bolond. Vagy mindkettő.


Szeretném holnap reggel a Reggeli című műsorban megmutatni, hogy az élő ételek finomak, szépek, illatosak. Mondjuk ezt a nézők nem nagyon fogják érzékelni, de azt talán igen, hogy nem vagyok egy csontsovány aszkéta, aki egyfolytában szenved és sanyargatja önmagát magok és zöldségek rágcsálásával.

Lesz cukkíni és zserbó, diótej és granola, kókuszos virág és kréker.

Aki elmulasztja megnézni reggel a műsort, az interneten is fent lesz, a linkjét majd megírom.

12 megjegyzés:

Norka írta...

Remélem rajta lesz a neten, és meg tudom majd utólag is nézni!
Gratulálok!!!

Nagy Szaffina írta...

Ha ez így folytatódik muszáj lesz be köttetni a tv-t! :D Én csak most értesültem róla, remélem én is hogy a neten láthatom! Puszi, és gratula!

Gitta írta...

Tévét beköttetni, azt azért nem kell!
Az interneten is meg lehet nézni itt: http://www.rtlklub.hu/most/19545_reggeli_minden_hetkoznap_reggel_655-tol_varjuk_onoket_a_legf

Sem a műsor profilja, sem a rendelkezésre álló idő nem volt alkalmas arra, hogy az igazi lényeg lejöjjön.
Ez most arról szólt, hogy lehet nyersen is finomakat és szépeket alkotni, hogy egy profi szakács is tud még mit tanulni, és hogy itt a tavasz...
De hogy ez mire jó még azon kívül, hogy finom... úgy éreztem, hogy ez itt nem fontos. De majd egy másik műsorban biztos, hogy erre is jut majd idő.

Nagy Szaffina írta...

Már meg is néztem! Nagyon jó!!!!!! Bár jó lett volna többet hallani Téged Kedves Gitta! Igen ez a téma megérdemelne hosszabb időt is! De érdemes megnézni, mert az ételek is szépek, és Te is!

Gitta írta...

Szaffina, nagyon drága vagy! Én szép? az ételek igen, azok nagyon finomak is voltak, a műsor után felfaltak mindent, ahogy kell.
Érdekes, hogy megint csak az édességek jöttek elő, a zöldséges cukkíni tekercs nem érdekelte annyira a társaságot.
Igen, ez a kezdet, remélem, hogy kapok teret egy hosszabb megnyilvánulásra is, ahol lehet beszélni az enzimekről és a lúgosításról, és a test megújulásáról és a gyógyulásokról is.

Viki írta...

Soha sem hagyom ki a reggeli RTL müsort, de erről vajon miért is maradtam le ??? - Köszönöm a linket, megyek máris megnézlek.
............ megnéztelek. S most jól felizgattál azokkal a gyümölcs lapokkal. Hol lehet rátalálni az elkészítésükre ?

Minden reggel ideszegezem magam a TV elég, mert soha sem hagynám ki a müsort, hát éppen ezt a részt nem láttam, de örülök, hogy utólag sok minden jóról értesültem.

Gitta! Nagyon aranyos voltál, vagy !!!!!

Vámosi Nóra írta...

Szia Gitta! Én is megnéztelek az interneten! :) Nagyon jó voltál, gratulálok! Csak azt sajnáltam, hogy ilyen kevés időt foglalkoztak ezzel a témával, még elhallgattam és elnéztem volna sokáig.

Gyógyítlak írta...

Kedves Gitta! Remélem, hogy az a kevéske információ is ami így el tud jutni az emberekhez egy ilyen műsoron keresztül, nagyon sok embert visz erre az útra, vagy legalábbis arra, hogy változtathat még... Ez is óriási dolog, hogy az itthoni médiában lehet ilyenről is beszélni, lehet ezt megmutatni, és van rá igény, és van rá lehetőség! Gratulálok az eddigi sikereidhez, köszönöm így távolról is, hogy erősítesz abban engem is, hogy ez az út a legjobb, amit az életével igazán tehet az ember. Sok szeretettel: Anett

ezisén írta...

Kedves Gitta!
Ma én is meg tudtam nézni az interneten a műsort. Gratulálok! Tényleg foglalkozhattak volna többet ezzel a témával, de lényeg hogy valami elindult ::)) További sok sikert kívánok!!

Gitta írta...

Köszönöm szépen a kedves szavakat, de az érdem elsősorban nem az enyém. A lehetőség volt adott, én csak megpróbáltam minél többet kihasználni belőle. A rés még kicsi, de legalább van. És érdeklődés pedig egyre több van.

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Szia Gitta,
Gratulálok én is a tv-s szereplésedhez!Igen,én is keveseltem az időt, így nem is lehetett kibontakozni,hogy megmutasd milyen kincset is rejt a nyersétkezés,ill. a nyersételek készítése.Ha egyedül lettél volna a shéf nélkül sokkal jobb lett volna, mert jóformán nem is hagytak szóhoz jutni. Igen, a "rés" legalább meg van,ez nagyon nagy dolog! Remélem még sokszor foglak látni a médiában.Én is sok szeretettel kívánok még sok-sok sikert,kitartást ehhez az úttörő munkához!

Szeretettel ölellek: Erika

Ceffa írta...

Szia Gitta!

Nagyon büszkék vagyunk ám rád:))
Mióta ismerlek mindig szívesen jövök hozzád.
Próbálok művelődni, becsempészni a család gondolkodádába egy kicsit abból amit Tőled tanulok.
De be kell valljam nem sok sikerem van...

Mindenesetre más szemszögből látok sok mindent:)
Köszönetképpen is s mert jó hozzád betérni kérlek te is nézz be hozzám. Szeretnék neked adni valamit:)