2011. február 3., csütörtök

Böjtkalandra megyek

Már olvashattátok a februári programoknál, hogy február 18. és 25. között elvonulok böjtölni. Kaland lesz számomra, mert bár sokszor böjtöltem már, ezt mindig a hétköznapok sodrásában végeztem. Közben nem állt meg az élet, a munkahelyen helyt kellett állnom, és a családnak továbbra is én készítettem a reggelit, vacsorát. A lelki vonatkozását csak kevésbé vagy egyáltalán nem éltem meg.  Mondanom sem kell, így nem volt könnyű.

Ez most más lesz!

1 hétig nem nyitom ki a laptopom! Nem olvasom a leveleimet, és a telefont is csak akkor veszem fel, ha a családom hív. Elvonulok egy böjttáborba a Napsugár Életházba!

Igen, mostanában (is) felgyorsult körülöttem az élet, néha úgy érzem, hogy a nagy pörgésben a legfontosabbról feledkezem meg. Időnként meg kell állni, kicsit befelé fordulni. Jó irányban haladok? Kell valakinek az, amit csinálok? Gyógyítás vagy gasztronómia? Tanítás vagy kreativitás? Mi az én utam? Tudok eleget ahhoz, hogy tanítsak? És a válaszok... bennem vannak, csak meg kell találni. 




A családom biztonságban lesz, mert van egy csodás férjem, aki maximálisan helyt fog állni. Három gyerekkel nem könnyű, pontos időrendjük van, hozni, vinni őket nem csak az oviba, iskolába, hanem a délutáni programokra is.
Szerintem ha hazajövök, neki lesz szüksége egy hét elvonulásra :)

8 megjegyzés:

Norka írta...

Kívánom, hogy érezd magad nagyon jól! Töltődj, "tisztulj"!
Sok puszi!

sedith írta...

Te is? Épp most olvastam Gabojszánál...
Neked is kívánok gyönyörű élményeket, jó tisztulást, feltöltődést!:)

Sütő Mónika írta...

Csatlakozom az előttem szólókhoz!
És remélem jó társaságod lesz! :-)

Gitta írta...

Nekem még van két hetem, 18-án megyek, csak már nagyon készülök.

ezisén írta...

Ha van rá lehetőséged akkor javaslom a watsu-t kipróbálásra. Nekem még nem sikerült, de nagy vágyam. Érezd jól magad!!

Gitta írta...

Köszönöm lányok!
Biztosan jól fogom érezni magam, max a családom fog nagyon hiányozni.
ERika, mi az a watsu?

ezisén írta...

http://www.watsutherapy.hu/
ez Bence honlapja, nálam jobban elmagyarázza. Az Életház kertjében van a medence. Bencét ismerem mert a watsu "szárazföldi" változatát tanultuk együtt annak idején a shiatsu-t. Mert egy ilyen kalandhoz bizalom kell, a terapeutában, de látod a filmen is hogy csak ellazultan amikor lelassult a pulzusa és lélegzet vétele akkor viszi le a víz alá. Nem a normál felületesen kapkodó légző tempóban. De majd ott meglátod hogy vonz-e.

Corinna Nitschmann írta...

Épp készen lettem egy új bejegyzéssel nálam. Gyere át, hátha érdekel. Nyerhetsz nemezt :-)