2011. február 28., hétfő

Márciusi nyers étel programok

Az előző bejegyzésben részletesen olvashatsz arról, hogy milyen programokkal várjuk a hozzánk érkezőket. Remélem sikerült az érdeklődésedet felkelteni, és egyszer TE is eljössz.


A március így fog alakulni:

2011. március 5 szombat délután 3 óra: A nyerskonyha titkai, Élő étel készítő tanfolyam (szombat)
Ez alkalommal alap technikákat fogok megmutatni, így elsősorban kezdőket várok. A hagyományos konyhát fogjuk utánozni, lesz pizza, spagetti, palacsinta, tej, mindezek természetesen növényekből, és nyersen.
Részvételi díj: Érdeklődj személyesen!2011. március 11-13 Slimexpo a Papp László Sportarénában (péntektől vasárnapig)
Szeretettel várok mindenkit, lesz főzőshow, könyvdedikálás, tanácsadás. Egész nap kint leszek, aki keres, megtalál.2011. március 9. és március 23. délután 6-tól (szerda)
Nyers vacsora Gittával és Ákossal
Egy-egy alkalommal maximum 6 főt tudunk vendégül látni egy fantasztikus élő vacsorára. Saját készítésű ételekkel várunk benneteket, amit remek hangulatban, kellemes beszélgetés mellett töltünk el. Azt ajánlom, hogy ha TE már ismered az élő ételeket, hozd el barátodat, feleségedet, férjedet, hogy ő is meg tudja kóstolni egy hangulatos vacsora keretében.
Részvételi díj: érdeklődj személyesen!
2011. március 16. (szerda) délután 5 óra Élő étel klub
Kötetlen beszélgetés, jó hangulat. A program ingyenes2011. március 26. szombat délután 3 óra Batyusbál 
A szabály a régi: hozz magaddal egy tál élő ételt, aminek a receptjét megosztod velünk. Beszélgetünk egy jót, és közösen elfogyasztjuk a hozott ételeket.
Még egyszer: ha kérdésed van, hívj: 30-98-48-931, vagy ha jelentkezni szeretnél valamelyikre, akkor írj: gitta@wisoft.hu
A pontos címet minden jelentkezőnek megírom!

Nincsenek megjegyzések: