2011. június 9., csütörtök

Júniusi programok

Igaz, már június van, és még adós vagyok az e havi nyers étkezéssel kapcsolatos programokkal. Mentségemre szolgál, hogy még az utolsó pillanatban is van módosítás, változás, és nem szeretem utólag javítgatni a bejegyzéseket. Szeretem előre, pontosan látni, hogy mit, mikor és hol fogok csinálni, mert csak így lehet tervezni.

A következő hétvégét a családom körében fogom tölteni (ilyen is rég volt már), halomnyi névnap és születésnap vár megünneplésre. Ezúttal ők fogják kóstolgatni a nyers finomságokat, persze a sült és egyéb ételek mellett. (nálunk szabadság van, nem erőltetünk semmit)

A természet színei, a nyár színei

Jövő szerdán, június 15-én nézzétek az M1-en 17 órakor a Teadélután című műsort, látni fogtok benne! Lesz 6 percem, remélem nyugodtabb körülmények között, mint a legutóbb az egyik kereskedelmi csatornán, ahol alig hagytak szóhoz jutni :( Készülök, viszek finomságokat, és remélem el tudom mondani, hogy mi is itt a lényeg.

Június 18-án 13:00 órakor Ayurvedikus konferencia Szekszárdon, a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében ( Szekszárd, Arany János u. 23-25. I. em. 101.) 
Az én előadásom 14 órakor kezdődik. A részvétel ingyenes!!!

Június 24-25-én (péntek-szombat) Pécs, könyvbemutató és ételkészítő tanfolyam. Helyszín: Teremtés háza- Gyógy- és fénypont. A részletekért kattints - IDE -!

Június 26-án vasárnap potluck Pilisszentivánon. Szofia és Szamóca a szervezők, a részletekért látogassatok el a blogukra! (kattints a nevekre!)

Június 30-án csütörtökön délután 5 órakor újra Nyers vacsora!! Új, hangulatos és kellemes helyszínen, új csapattal várok minden érdeklődőt, aki szeretne velem eltölteni egy estét, szép és finom élő ételek társaságában. A helyszínt megírom a jelentkezőknek.
A vacsora ára 5000 Ft
Jelentkezz nálam: gitta@wisoft.hu vagy hívj fel: 30-98-48-931 begin_of_the_skype_highlighting            30-98-48-931      end_of_the_skype_highlighting

Júliusban és augusztusban lesz egy kis pihenés, szünet. A feltöltődésre nekem is szükségem van, és gondolom ti is elmentek nyaralni. Nyáron különben is legjobb a zöldségeket és gyümölcsöket magukban fogyasztani, csak úgy, nyersen. Ilyen melegben kinek van kedve a konyhában tüsténkedni? Csak annyit, amennyit feltétlen szükséges...
Gyümölcs, zöldség is van bőven, finomak lédúsak, egészségesek.

Válassz a programok közül, és gyere el, várlak szeretettel!

Nincsenek megjegyzések: