2015. június 16., kedd

Programok a Nyersétel Akadémián

Itt a nyár, a finom és friss zöldségek, gyümölcsök szezonja. Most érdemes bevásárolni a piacon, és a konyhában sütés és főzés nélkül készíteni finomságokat!
Ehhez próbálunk segítséget nyújtani tanfolyamainkkal, kóstolóinkkal a Nyersétel Akadémián. 

2015 június 18. csütörtökön 18 órától (és július 2-án és július 9-én) kóstoló parti 

A legfinomabb ételeinkből állítunk össze egy kóstolónyi adagot, hogy minél többféle ízzel tudj megismerkedni. Vásárolhatsz könyveket, szűrőzsákot, aszalványokat... 
Részletek itt: Kóstoló parti

2015 július 3-tól mesterkurzus (4 napos)

Ezt a fajta képzést azoknak ajánlom, akik valamilyen üzleti célból szeretnék megtanulni a nyers ételek készítését. Lesznek elméleti és gyakorlati órák, anyagismeret, üzleti tervezés, menü tervezés, stb... A tanfolyam elvégzése után képes leszel arra, hogy egy vállalkozást indíts, és sok sok embernek készíts természetes, nyers ételeket. 
Részletek itt: Mesterkurzus

2015. július 16-án csütörtökön nyersétel készítő tanfolyam 

Egy csütörtök délutáni 3 órás tanfolyam, ahol négyféle ételt készítünk, egy jót beszélgetünk, és egyben meg is vacsorázunk. Meglátod, milyen gyorsan és egyszerűen lehet akár percek alatt elkészíteni a legfinomabb nyers ételeket. Ebben a nagy melegben nem is rossz, ha nem kell bekapcsolni a sütőt vagy a tűzhelyet. :) 

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz eljönni, akkor is van lehetőség kipróbálni ételeinket, saját weboldalunkon tudod megrendelni a napi menüt itt: Nyersétel Akadémia ételrendelés


Nincsenek megjegyzések: