2014. július 21., hétfő

Mesterkurzus a Nyersétel Akadémián!


A Nyersétel Akadémia küldetésének érzi, hogy minél több ember ismerje meg az élő ételek csodálatos hatását. Célunk, hogy minél több emberhez, minél több városba és településre jusson el a tudás, az ismeret, és minél több helyen nyíljon nyers ételeket kínáló üzlet, étterem.

Ezek sikerének kulcsa a minőség, a szakértelem, a szép és finom ételkínálat. Ehhez nyújtunk segítséget a Nyersétel Akadémia Mesterkurzus képzési programjával, melyet elsősorban szakembereknek kínálunk, de sikeresen részt vehet rajta bárki, akár szakácsképesítés nélkül is.

A képzés tematikáját én állítottam össze. A Mesterkurzus előadói, tanárai pedig a Nyersétel Akadémia munkatársai és én leszünk.


Programunk egyénre szabott, az egyéni igényeknek megfelelően alakítjuk a képzést. Miben nyújtunk segítséget:

-    ha szeretnél nyers vegán éttermet nyitni megtanítjuk egyrészt hogyan kell nyers vegán ételeket készíteni, ízesíteni, tálalni, másrész hogyan kell egy nyerskonyhát üzemeltetni. Továbbá, képes leszel saját recepteket és menüsorokat összeállítani, a bejövő vendégek kérdéseire válaszolni.

-    Ha már van éttermed, és szeretnéd a választékot bővíteni, vagy különleges, új ételeket betenni a kínálatba, vagy szeretnél új ötleteket meríteni akár ízesítésben, akár tálalásban, ebben is segítünk.

-    Ha szeretnél saját magad aszalványokat készíteni, és értékesíteni, megtanítjuk az aszalás legfontosabb trükkjeit, fortélyait. Olyan recepteket adunk, amik továbbfejlesztésével kialakíthatod a saját ízvilágodat, és felépítheted saját aszalvány készítő és értékesítő üzletedet.

-    Ha szeretnél mester szinten tudni a nyers ételekről, minden üzleti szándék nélkül, akkor is várunk, igényesen és szaktudással fogod tudni elkészíteni a nyers fogásokat akár magad, akár a családod számára.

Bármelyik opciót választod, tagja leszel a Nyersétel Akadémia támogatottjainak, ami azt jelenti, hogy hírt adunk a nagyvilágnak (már több, mint 20 ezres táborunknak) létezésedről, tevékenységedről, fejlődésedről, segítünk és támogatunk a képzés után is. Szerepelni fogsz referencia listánkon!

Mit tartalmaz a képzési program:
-    elméleti ismeretek (enzimek, lúgosítás, vitaminok, történelmi áttekintés, válaszok a gyakran feltett kérdésekre)
-    nyerskonyha alapismeretek
-    menü összeállítási ismeretek
-    gyakorlati képzés: alapok, turmixok, levesek, főételek, édességek, aszalványok
-    esztétika, tálalás, fotózás, marketing


A képzéseinken részt vevők OKLEVELET kapnak, melyben igazoljuk, hogy részt vettek a Nyersétel Akadémia Mesterkurzusán.
További információk: gitta@nyersetelakademia.hu


1 megjegyzés:

Farkas Rózsa írta...

Nagyon jól hangzik! :)