Ma egy különleges nap volt. :) de úgy szép az élet, ha zajlik :)
Reggelire a szokásos zöld turmix, most körtével, banánnal, chia maggal, goji bogyóval.
|
a sűrű zöld turmix tetején látszik, hogy miket tettem bele. |
|
Itt már bele van keverve... állni hagytam 20 percet, utána ettem csak meg |
Utána tévéfelvételem volt, (M1), ahol (nem fogjátok elhinni, de) nyers ételeket készítettem, ráadásul különleges alapanyagokból, prémium zöldség és gyümölcs szárítmányokból.
|
a kamera nem volt ehető, de ma a kamera kedvéért készítettem ételeket |
|
porból készült paradicsomleves :) avokádóval, csírákkal |
Készült paradicsomleves avokádóval, zöld turmix mandarinnal, piros turmix almával, magyaros pástétom, paradicsomos-zelleres pástétom (ezeket gluténmentes kenyér szeletekre kentük). Adás közben én végig kóstoltam, ettem, nagyjából ez volt az ebédem.
|
zellerpor |
|
friss zöldségek |
|
lucerna por |
|
cékla por |
|
friss zöldségek |
|
magyaros pástétom zöldségporokból kenyérre kenve |
|
gyors szendvicskrém prémium szárítmányokból |
Uzsonnára, megettem a 2 nappal ezelőtti kesuhús maradékát sárgarépa rizzsel. Mindennek el kell fogynia :)
Délután Civil rádió, két adásra való beszélgetést vettünk fel, és mire hazaértem, már jól megéheztem...
|
saláta: ami az öntettől különleges |
Vacsorára egy tipikus hétköznapi vacsorát készítettem, a neve: amit_itthon_találsz_gyorsan_összevágod. A saláta öntet volt rajta különleges, ez bármilyen salátát feldob: 1 dl olaj (hidegen sajtolt), 1 citrom leve, 1 gerezd fokhagyma, 1 szeletke gyömbér. Mindezt sűrű krémszerűre turmixoljuk, és 1-2 evőkanállal teszünk a salátára. a többi megy egy jól zárható dobozban a hűtőszekrénybe. Ez az adag elég sok, fog jutni még a holnapi salátámra is. Volt még maradék lenmag kenyér, két szeletet ettem a salátához.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése