"Nagyon jól néznek ki ezek az ételek, és biztosan finomak is, csak nem tudom elkészíteni őket"
"Azt gondolom, hogy sokkal több idő nyers ételeket készíteni, mint a hagyományosokat"
Eszedbe jutottak már neked is ezek a kérdések, gondolatok?
Szeretnék tévhiteket eloszlatni: a nyers ételek elkészítése sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a főtt ételeké, úgy általában. (persze a fagyasztott pizzát betolni a sütőbe a leggyorsabb :) )
És igen, ezt is meg kell, illetve meg lehet tanulni.
Ezért szervezünk tanfolyamokat a Nyersétel Akadémián, hogy megmutassuk a legegyszerűbb fogásokat, és a legfinomabb ételeket, amiket TE magad is el tudsz otthon készíteni.
Például kapros tökfőzeléket... fasírttal
Gyere el, és meglátod, milyen egyszerű és nagyszerű :)
A meghívó szövege:
július 16-án nyersétel készítő tanfolyamot tartunk a Nyersétel Akadémián.
Együtt készítünk egy finom italt, levest, főételt és édességet! Olyan ételek lesznek, amit hétköznap vagy hétvégén te is el tudsz készíteni magadnak és a családodnak!
A tanfolyam 17 órakor kezdődik, a program előadás, ételkészítés és vacsora!
Címünk: Budapest, XIII. Tomori köz 14 üzlethelyiség
A tanfolyam ára 9900 forint/fő
Jelentkezés itt: gitta@nyersetelakademia.hu
A részletekről érdeklődj a 30 98-48-931 telefonszámon!
Téged is várunk szeretettel :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése