2009. március 14., szombat

Potluck lesz szombaton, MÁRCIUS!


Ismét eltelt egy hónap! Jövő szombaton, március 21-én 15 órakor ismét várlak benneteket a Világközepén egy hangulatos beszélgetésre. Azt esszük, amit hoztok!

Ismételten felhívom minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy olvassa el a potluck szabályait.

Saját készítésű, nyers, növényi alapanyagból készült ételt hozzon mindenki, legalább 10 felnőtt adag mennyiségben. Csak ital NEM ELÉG! (Ez alól egyetlen kivétel Iván zöldség turmixa, mivel az inkább étel, mint ital.)

A helyszínen bérleti díjat kell fizetnünk, ezért 1000 forint részvételi díjat fogunk kérni megint mindenkitől.

A receptet írjátok le, és hozzátok magatokkal!

Tányért, evőeszközöket hozni kell, valamint nektek kell arról is gondoskodni, hogy az általatok nagy gonddal elkészített ételek szépen legyenek tálalva!

A potluck témája a búzafű lesz. Gábor készül egy kis előadással, de arra kérlek benneteket, akinek van tapasztalata, véleménye a témáról, készüljön, meghallgatunk mindenkit! (gondolok itt a búzafű otthoni termesztésére, jótékony hatására, stb.)
Jó lenne, ha tudna valaki hozni kézi búzafű prést, és búzafűt, hogy mindenki meg is tudja kóstolni, hogy miről beszélünk.

Jelentkezni nálam lehet : gitta@wisoft.hu
telefon: 06-30-98-48-931

Ha bármilyen kérdésed van, hívj fel bátran! Ha nincs ötleted, hogy mit hozz, nézz szét itt a blogon! Az sem baj, ha olyan ételt hozol, ami már volt, vagy itt a receptje.


Mindenkit nagy szeretettel várunk!

2 megjegyzés:

proba írta...

Tiszteletem!

Nagyon tetszik az oldal, minden tiszteletem a szerzőé.

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a potluck? Nincs erre esetleg egy érthető magyar kifejezés?

Köszönöm: Adorján

Gitta írta...

Kedves Adorján!
Köszönöm a szép szavakat, én lennék a szerző...
A potluck tényleg nem magyar, és nem is szép szó. Egy olyan összejövetelt jelent, ahol a hasonlóan gondolkodó (és főleg hasonlóan étkező) emberek összejönnek, mindenki hoz valamilyen saját készítésű ételt, amit közösen elfogyasztanak. Persze nem mindenki a sajátját. Meg fogom hirdetni a potluck (magyarul szerencse fazék) magyarosítását.