2012. január 15., vasárnap

Facebook, követés

Nem vagyok híve az "egész nap a facebook előtt ülés"-nek, néha látom, hogy vannak, akik minden egyes mozdulatukat megosztják a közösségi oldalakon. Az élet szép, odakint süt a nap (mostanában elég sokszor), kár a drága időnket egész nap a számítógép előtt tölteni. (csak amennyit feltétlen szükséges)

Azt viszont osztom, hogy ha nincs időd vagy kedved órákig böngészni, friss és érdekes cikkek után kutatni, akkor elég csak rámenni a facebook oldaladra, és máris látod, hogy ismerőseidnek milyen események, fotók és gondolatok tetszenek, mi újság a nagyvilágban. 5 perc alatt mindent megtudsz, amit érdemes.
Éppen ezért azt gondolom, hogy az információ áramlásában, annak helyes kezelésében nagy szerepe tud lenni egy pörgős közösségi oldalnak.


 Miért elmélkedtem ennyit a facebookról?

Mert szeretném a nyers étkezés jótékony hatását, az elméleti és gyakorlati ismereteket minél több emberhez eljuttatni. Szeretném, ha minél többen átélnék a NYERS, ÉLŐ ÉTELEK CSODÁJÁT! Sokunk tapasztalatát szeretném megosztani veletek: a nyers növényi étrend csodákra képes. Beindítja szervezetünk tisztító és öngyógyító folyamatait, és természetes módon, kíméletesen helyreállítja, megerősíti, megőrzi egészségünket, és beállítja az ideális testsúlyt.
Gyógyíthatatlannak hitt betegségekből épültek és épülnek fel emberek - köztük jómagam is - egyszerűen csak azáltal, hogy áttértek nyers vegán táplálkozásra. (ez a mindennapi életben legalább 70-80%-os nyers étkezést jelent)
Szeretném, ha minél több ember megtapasztalná azt a plusz energiát, amit az élő ételek fogyasztása jelent. Jó lenne, ha sokan megismernék a nyerskonyha gasztronómiáját, és minél többen készítenének otthon is illatos és egészséges (és nagyon finom) nyers ételeket. Legyen ez a csoda mindenki számára elérhető!

Ééééés: szeretném a facebook adta előnyöket kihasználni, hogy olyan emberekhez juttassam el a mondandómat, akik erre fogékonyak, kíváncsiak, és akik profitálnak belőle. Sőt, nemcsak az én mondandómat, hanem a Tiéteket is, hiszen itt Ti is elmondhatjátok és megoszthatjátok saját tapasztalataitokat a nyers növényi étkezés áldásos hatásairól. (vagy egy finom receptről)

Éppen ezért arra kérlek TÉGED is Kedves Olvasóm, hogy ha látogatója vagy ennek a népszerű  közösségi oldalnak, akkor nyomj egy "tetszik" gombot itt jobbra, csatlakozz te is a Nyersétel Akadémia, a nyers vegán táplálozás és életmód kedvelőinek táborához. Így ha megjelenik valami új információ (könyvek, programok, ízletes új ételek, orvosi tanácsok, beszámolók, bármi érdekes), és azt megosztod az ismerőseiddel, akkor egyre több emberhez fog eljutni... biztosan lesz, aki szintén továbbadja és megosztja, és így tovább.

Legyünk egészségesebbek! 



És most még egy akcióval is szeretnénk kedveskedni: minden 500. követőnél az addig jelentkezettek között ajándékot sorsolunk ki, egy élő ételes könyvet és egy vacsora meghívást.

Fogadd meg a tanácsom: egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt, lehetőleg nyersen! Nem fogod megbánni!

Nincsenek megjegyzések: