2010. március 13., szombat

Nyílt nap a Világközepén!

Megújult a Világközepe!

Új formában kezdi működését a Világközepe Ezoterikus Kultúrális Központ!

"Kényeztetésre, kikapcsolódásra vágyik? Szeretné jobban megismerni önmagát? Kíváncsi a jövőjére? Érdekli, hogyan tudna stresszmentesen, kiegyensúlyozottan és egészségesen élni? Vagy csak egyszerűen barátokra, kellemes, családias környezetre vágyik?
Akkor nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk a

március 20-ai nyílt napunkon, melyen a részvétel ingyenes!

Járt már a Világközepén? Ha nem, szeretettel várjuk március 20-án Önt, kedves barátait és ismerőseit nyílt napi rendezvényünkön, ahol számtalan érdekes és új dologgal találkozhat az érdeklődő!
Ízelítő programjainkból, előadásainkból:
Hangtállal kísért meditáció során a hangtál rezgése, zengése a csendbe vezet vissza bennünket, és utat nyit bensőnkbe. A hangtálból előhívott hangok nyugodt, lebegő ritmusa harmonizálja testünket, szellemünket, így kipihentek, derűsek, energikusak leszünk.
Keleti és nyugati mozgáskultúrák több válfaja közül is kiválaszthatja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.
Ajánljuk figyelmébe a pilatest, a gerinckímélő és tartásjavító tornát, melynek rendszeres gyakorlásával formásabb test, erős hasizom, erős hát, jobb testtartás, karcsúbb derék, testi és lelki kiegyensúlyozottság várható.
Választ kaphat arra is, miként lehet csökkenteni az édesség iránti vágyunkat nyers ételek fogyasztásával, megismerkedhet a nyerskoszt előnyeivel, sőt, akár velünk együtt készítheti el ebédjét!"
A programokból is láthatjátok, hogy nyersétel bemutatót fogok tartani! Lesz kóstolás, ételkészítés!

Nem másoltam ide az összes programot, nézzétek meg a Világközepe honlapját!

2 megjegyzés:

kazerniel írta...

Ott leszek! :)

(+ egy kérdés: a jobb oldalra kiírt méz árak kg-ra vonatkoznak?)

(még valami: a mézárulást én pl. teljesen véletlenül fedeztem fel, mert rss readerben követem a blogod, és ott csak az új postok jelennek meg, az oldal többi változása nem. szóval ha van ilyen figyelemfelhívó akciód, azt érdemes betenni egy postba, hátha más is rss-ben olvassa, nem csak én :))

Gitta írta...

Igen, az árak kg-ra vonatkoznak.
A blog nem üzleti célú, ezért nem írtam bejegyzésbe. Ha elfogy a méz, le fogom venni...
Egyébként pedig nagyon finom!