![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0NXBp8c-AdwxEyULeSjy1YPgHUp6yNRqdIG7i7yYv32swAx4vWguiC6Px8v30Cr-RuLRniROTSsHXPXP9p8EFQ4AnCcecdW4xnto_lzt-odnfxWMtuxq_HMWYcFUKld477gH8LrzcgnxI/s320/kaka%C3%B3.jpg)
Miért kellene lemondani a "forró csoki" ízéről? Itt a nyers vegán változat, a rawmom.com oldalról kaptam levélben az alapötletet, itt-ott egy kicsit eltértem tőle, íme az enyém:
1 adagnyi italhoz:
2 dl meleg (forró) víz
1 teáskanál kakaó vagy karob
méz vagy agavé szirup izlés szerint
1 kanál kókusz tejpor
csipet vanília por
+ 1 kanál kesudió (ettől kicsit tejesebb lett)
A turmixgépben simára kell keverni a hozzávalókat. Nyugodtan használj meleg vizet, akár 50-60 fokos víz is megfelelő (nem a forrásban lévő). A többi anyag hozzáadásával hamar kihűl, és az alatt a néhány perc alatt nem károsítja az enzimeket.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidrus3_sZNJ7dcPL0uwXOkrVKqcsJBSEFb_8r57gy5m3LsmawgQ71Re_ccax7QdbOUVJ4QO8OYT5EAWIkv5ZtomyIXzzlB2elzPZYKmNivXguQRX6QQhDHOjpNBj9EX3Igps1GQVc9nZYO/s320/kaka%C3%B3k%C3%B6zeli.jpg)
1 megjegyzés:
Hmmm ezt én ma kipróbálom!!! Köszi a receptet!
Megjegyzés küldése