2011. szeptember 23., péntek

Rendelhető aszalványok II

Sokan megkóstoltátok már az eddig aszalványokat:
Gyümölcslapokat, a zöldséges ropogóst, lenmag kenyeret, áfonyás muffint és a granolát továbbra is lehet rendelni, a fotókat és az összetevőket megnézhetitek - ITT -.
A nagy érdeklődésre való tekintettel bővítjük a rendelhető aszalványok körét.
1. Csíráztatott, aszalt bio hajdina.

Összetevők: bio hajdina

Azonnal felhasználható, nem kell csíráztatni, szárítani. Készíthetsz belőle kekszet, de szórhatod salátára, műzlibe. Beletehető torta alapba, vagy más édességbe. A gluténmentes hajdinának magas a vitamin tartalma, ásványi anyag tartalma, őseink gyógynövényként használták magas vérnyomás kezelésére. Olvassátok el, mit ír róla a Wikipédia!

2. Zöldséges-lenmagos korongok 


Összetevők: sárgarépa, cukkíni, lilahagyma, lenmag, napraforgó mag, só.

A nagy korongot pizza alapként tudod használni, kenhetsz rá bármilyen szószt, rápakolhatsz sok sok salátát, a korong pereme megtartja, nem potyog le. Akár kulturáltan, késsel-villával, akár kézből tudod enni. A pici korong pedig két falat, ugyanúgy meg tudod tölteni bármivel, sőt szendvicsként is fel tudod használni.
Rendelhető céklás változatban is. 


3. Lenmagos-zelleres toast kenyér

Összetevők: sárgarépa, zellerszár, lilahagyma, fokhagyma, lenmag, mazsola, csípős paprika (igény szerint kihagyjuk, de nagyon jó bele), só, őrölt kömény, citromlé

 

Egy vékony, de hajlékony kenyér, amit akár feltekerhetsz, akár rétegesen megtölthetsz kedvenc zöldségeddel. A benne található őrölt kömény segíti az emésztést, könnyű, mégis tele van nélkülözhetetlen omega3 zsírsavval, kalciummal!
A képen látható szendvics volt a tegnap esti vacsorám, sok sok paradicsommal.  (avokádó krémmel van megtöltve)



4. Tökmagos-káposztás kenyér
Összetevők: tökmag, káposzta, őrölt lenmag, egész lenmag, alma, szőlőmagolaj, citromlé, só, őrölt bors, őrölt kömény

Remek alapja bármilyen szendvicsnek, vagy könnyű kísérője a napi salátának. A tökmag tele van értékes tápanyagokkal! A tökmag a férfiasság forrása (csak így szerényen), minden kedves férfi olvasómnak ajánlom szeretettel.Az őrölt bors nagyon jól illik a káposzta ízéhez, a kömény pedig segíti az emésztést.


Itt tudsz rendelni:  rendeles@nyersetelakademia.hu
Ha bármi kérdésed van, akkor is írj: gitta@nyersetelakademia.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése