Gitta nyersétel blogja

Szeretném megismertetni az olvasókkal az élő ételek csodálatos világát. Változatos, szemet gyönyörködtető, és ínycsiklandozóan finom ételek csak növényekből, sütés, főzés nélkül!

2018. január 8., hétfő

Citromos máktorta

›
Ha még nincs eleged a mákból... mákos bejgli, mákos guba, mákos mákos... a mákból sosem elég, igaz? A mák és a citrom barátok :) Ho...
2018. január 3., szerda

Majonézes almás zellersaláta dióval

›
A hagyományos majonézes saláták közül néhányat a nyerskonyhában is el lehet készíteni, majonézes kukorica saláta, cékla vagy borsósaláta… de...
2017. december 28., csütörtök

Kávés csokitorta

›
Még egy torta, mert tortából sosem elég :) Ennek a tortának az a titka, hogy elkészítés után legalább 2 órát a mélyhűtőben kell tartani, é...

Zabpelyhes aszalt paradicsomos lenkenyér

›
Az eredeti lenkenyeret már szinte sosem készítem, mindig teszek hozzá valamit, hogy lágyabb, finomabb, és hogy minél változatosabb legyen. ...
2017. december 27., szerda

Töltött káposzta

›
A savanyú káposzta igazi szuperétel. A legfontosabb téli C-vitamin forrásunk, magas rosttartalma miatt is érdemes fogyasztani. A káposzta e...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Gitta
Budapest, Hungary
Szeretném minél több emberrel megismertetni az élő ételek világát. Az ember számára csak az élő étel ad energiát, információt, megfelelő rezgést. A sült, főtt, tartósított étel halott! És mielőtt még arra gondolsz, hogy ez lehetetlen, nézd végig az oldalon található recepteket, fotókat, és megtudod, hogy ezek a csak növényi alapanyagból hőkezelés nélkül készült ételek csodálatosak, változatosak és nagyon finomak! Ezt ki kell próbálni! Egyél minden nap, minél több zöldséget, gyümölcsöt, lehetőleg nyersen!
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.