tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post5172017996051920530..comments2023-05-27T17:58:02.679+02:00Comments on Gitta nyersétel blogja: Diós almaGittahttp://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-68524536235583869802010-05-25T15:05:50.925+02:002010-05-25T15:05:50.925+02:00Meglehet!
Azért is jó kicsit darabosra, mert így ...Meglehet! <br />Azért is jó kicsit darabosra, mert így olyan jó ráharapni a diós falatokra!<br />Ha viszont épp az a célod, hogy egy nagyon finom (bazsalikomos, vagy fokhagymás) öntetet készíts úgy, hogy elrejtsd a dió ízét, akkor tényleg teljesen simára kell darálni!Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-18496838755971868782010-05-25T15:02:04.520+02:002010-05-25T15:02:04.520+02:00Szerintem szerencse, hogy "véletlen" dar...Szerintem szerencse, hogy "véletlen" darabosra sikerült a krémed. Én kipróbàltam teljesen krémesre daràlva és meglepödtem, hogy teljesen eltünt a dió ize. Megkóstoltam ugyanabból a csomagból egy egész diót: isteni dióiz. Vissza a krémkóstolàshoz: nincs dióiz a szàmban. Kívàncsi vagyok, màsoknak mi a tapasztalata?Ildihttps://www.blogger.com/profile/05972407544003634016noreply@blogger.com