tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post4291492590264164681..comments2023-05-27T17:58:02.679+02:00Comments on Gitta nyersétel blogja: Valentin nap! Meglepetés tortaGittahttp://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-18303582202150518302010-03-20T21:24:06.189+01:002010-03-20T21:24:06.189+01:00Szerintem nagyon nagy ötlet a datolya az alap össz...Szerintem nagyon nagy ötlet a datolya az alap összefogására. Ez megoldja a problémámat a tojással (immár elhagyhatom...) - köszönöm!<br />Gyönyörű szép ez a torta, bár csak későn akadtam rá, de ezzel szerencsére nem lehet elkésni!Andihttps://www.blogger.com/profile/12850559489258779084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-19454469834089718092009-02-17T14:45:00.000+01:002009-02-17T14:45:00.000+01:00Oké, köszi a tippet! (csak még előbb beszerzem a h...Oké, köszi a tippet! (csak még előbb beszerzem a hajdinát:)Diahttps://www.blogger.com/profile/05717148980048989362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-21315975929460980062009-02-17T09:27:00.000+01:002009-02-17T09:27:00.000+01:00Dia, ha fogyózik a párod, akkor az alapba az olajo...Dia, ha fogyózik a párod, akkor az alapba az olajos magok helyett csíráztatott hajdinát tegyél. Könnyebben emészthető, nem annyira zsíros lesz a végeredmény.Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-43797891487518783032009-02-16T19:24:00.000+01:002009-02-16T19:24:00.000+01:00Áhá, már értem! Köszi a választ, ki fogom próbálni...Áhá, már értem! Köszi a választ, ki fogom próbálni mindenképpen a receptet( a páromnak most lesz a névnapja, és fogyózik ezerrel:)Diahttps://www.blogger.com/profile/05717148980048989362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-89930193411306755642009-02-16T13:06:00.000+01:002009-02-16T13:06:00.000+01:00Fehér, mert kesudióból van. A látszat ellenére nem...Fehér, mert kesudióból van. A látszat ellenére nem habos, inkább krémes. Bár nagyon finom, nem lehet belőle sokat enni, mert rettentő tömény. Ezért került csak a torta szélére.Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-87627738957330514642009-02-16T12:02:00.000+01:002009-02-16T12:02:00.000+01:00Fúúú, de jól néz ki!!!! Imádom az epret!!! De mitő...Fúúú, de jól néz ki!!!! Imádom az epret!!! <BR/>De mitől lesz ilyen fehér és habos a hab? (Hülyét kérdeztem?)Diahttps://www.blogger.com/profile/05717148980048989362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-30181552940454003242009-02-15T09:18:00.000+01:002009-02-15T09:18:00.000+01:00A szárított epertől intenzív eper íze lett. Alig v...A szárított epertől intenzív eper íze lett. Alig várom már az igazi gyümölcs szezont, friss málnával, eperrel, ribizlivel, micsoda tortákat fogunk csinálni. Igaz lányok? <BR/>Ilyenkor pedig ugyanez a torta kizárólag almával is nagyon finom. Fahéjjal, szegfűszeggel, citrom héjával lehet ízesíteni, és meglátjátok nem marad el az elismerés, dicséret.Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-66351553072651331582009-02-15T01:14:00.000+01:002009-02-15T01:14:00.000+01:00Nagyon guszta a torta:)Nagyon guszta a torta:)Edinahttps://www.blogger.com/profile/04337215222287541043noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-42223846857096010402009-02-13T19:23:00.000+01:002009-02-13T19:23:00.000+01:00Ki lett próbálva. Nagyon finom.Ki lett próbálva. Nagyon finom.Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-34699852592332918062009-02-13T16:31:00.000+01:002009-02-13T16:31:00.000+01:00Istenien nez ki es biztosan nagyon jo is a Valenin...Istenien nez ki es biztosan nagyon jo is a Valenintorta.Hannokahttps://www.blogger.com/profile/14758589157182778796noreply@blogger.com