tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post3245802289542998208..comments2023-05-27T17:58:02.679+02:00Comments on Gitta nyersétel blogja: Kókuszos banán zöld szósszalGittahttp://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-6552157806303997032012-02-10T15:09:37.059+01:002012-02-10T15:09:37.059+01:00Nem, nem kell bele az avokádó héja!
A héja alatt ...Nem, nem kell bele az avokádó héja! <br />A héja alatt az én avokádóm elég zöld volt, emiatt lett a szósz is zöld. De a héját mindenképpen le kell szedni. <br />Az avokádó sajnos ilyen, hamar oxidálódik. De hát amilyen finom, gyorsan el is tud fogyni.Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-56552338875313689432012-02-10T14:10:20.152+01:002012-02-10T14:10:20.152+01:00Elkészítettem tegnap vacsira; az avokádó másik fel...Elkészítettem tegnap vacsira; az avokádó másik feléből pedig krémet készítettem lilahagymával és búzícsírával, azt kentük a pirítósunkra. Párom nagyon szerette :) Sajnos nem lett olyan szép zöld a szósz, mint itt a képen. Az avokádó héját is bele kellett volna rakni? (persze ha bio, az enyémnél nem mertem) Ahol a szósz a levegővel érintkezett, ott gyorsan elkezdődött oxidálódás barnulás formájában, így azonnal befalandó :)zoldgekkohttps://www.blogger.com/profile/04636892064209110137noreply@blogger.com