tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post2185234945874569825..comments2023-05-27T17:58:02.679+02:00Comments on Gitta nyersétel blogja: Grawnola - nyers ropogós müzliGittahttp://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-76967993334176526572012-05-14T07:47:30.369+02:002012-05-14T07:47:30.369+02:00Kedves Teanita,
Először kell a magasabb hőfok, me...Kedves Teanita, <br />Először kell a magasabb hőfok, mert amíg nagy a nedvesség tartalma, erősen párolog és hűti magát, így hiába a magas hőfok, maga a cucc nem lesz melegebb, mint 42 fok. Később kell csak visszavenni a hőfokot. <br />Ha 42 fokon aszalsz végig, 3 napig tart, és előbb fog megerjedni, megromlani, mielőtt kiszáradna. <br />Tapasztaltam. <br />Igen, jól zárható dobozban több hétig is eláll, ha teljesen kiszárítottad. Ha marad benne nedvesség, akkor könnyen megpenészedik. <br />sok sikert!Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-72387384732994052012012-05-13T10:48:30.963+02:002012-05-13T10:48:30.963+02:00Kedves Gitta!
Nagyon tetszik a recept, de még kez...Kedves Gitta!<br /><br />Nagyon tetszik a recept, de még kezdő vagyok aszalás témában, így lenne két kérdésem:<br /><br />Nem lehet végig negyvenpár fokon aszalni a sütőben, mindenképpen kell a magasabb hőfok?<br /><br />Zárható üvegedényben meddig áll el?<br /><br />Megköszönöm, ha válaszolsz.<br />Üdv!teanitahttps://www.blogger.com/profile/14990266658299278338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-65589992396634505252011-04-08T21:43:10.898+02:002011-04-08T21:43:10.898+02:00Gitta, köszönöm szépen a kimerítő választ. Épp ma ...Gitta, köszönöm szépen a kimerítő választ. Épp ma néztem hajdinát, mert bioboltban jártam, és mesélte az eladó, hogy majd kétszeresére nőtt az ára...de mindenesetre ez a granola annyira ínycsiklandó, hogy megéri kipróbálni :)<br />szép hétvégét!gyopperhttps://www.blogger.com/profile/18425439938737807963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-1055253926005131812011-04-08T11:24:43.251+02:002011-04-08T11:24:43.251+02:00gyopper, natúr hajdina kell... nem az a barna, ami...gyopper, natúr hajdina kell... nem az a barna, amit főzni is lehet, bár ezt a natúrt is meg lehet főzni. <br />Írtam erről egy bejegyzést itt: http://gittarawfood.blogspot.com/2010/02/hajdina-csiraztatas.html<br /><br />Az a hajdina, ami kicsírázik ilyen: <br /><br />http://biobarlang.hu/spd/bio_15108/Hajdina_bio_Biorganik_500_g <br />http://www.shopmania.hu<br /><br />és ez is jó: <br />/shopping~online-etel~vasarlas-bio-hajdina-gluck~p-4237189.html <br /><br />és még ez is: <br />https://www.veszvisz.hu/webaruhaz/termekek/Etel/Alapveto_elelmiszerek/0230594000_HAJDINA_500G_KLOROFILL.html<br /><br />ez nem csírázik ki (főzve biztos jó): <br />http://www.enatur.hu/popup_image.php?pID=1669Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-60108496675279949082011-04-08T11:05:51.404+02:002011-04-08T11:05:51.404+02:00Gitta, a csíráztatott hajdina = áztatott hajdina? ...Gitta, a csíráztatott hajdina = áztatott hajdina? Olyan jó, amit amúgy megfőznék és megennék, vagy csíráztatni való kell (már ha van ilyen)?<br />Köszönöm!gyopperhttps://www.blogger.com/profile/18425439938737807963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-16148171919833304052011-04-08T07:03:20.346+02:002011-04-08T07:03:20.346+02:00Igen én is tervezem hogy készítek, vágyom egy kis ...Igen én is tervezem hogy készítek, vágyom egy kis ropogós ízre ::))ezisénhttps://www.blogger.com/profile/05007111382324190257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6413121570735294244.post-82101944252577727132011-04-06T23:03:14.351+02:002011-04-06T23:03:14.351+02:00Épp ma gondoltam a granolára:)
Csak egy kis idő ju...Épp ma gondoltam a granolára:)<br />Csak egy kis idő jusson rá...<br />Nem csoda, hogy megszerette a családod.Norkahttps://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.com